Herroepingsrecht

Heb je spijt van je aankoop of had je een andere verwachting van de producten? Je hebt de mogelijkheid de aankoop zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen na ontvangst. Tijdens deze bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Lees ook onze algemene voorwaarden.

Let op: heb je bij ons een aanvraag gedaan voor een aangepaste bestelling anders dan de standaard producten in onze wholesale webshop? Het is helaas niet mogelijk om deze producten te retourneren. 

 

Hoe werkt retourneren?

 1. Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan via info@sweetpetitejolie.nl, zodat we weten dat we een retourzending kunnen verwachten. Een e-mail met nodige informatie (naam, ordernummer en welke producten je terugstuurt) volstaat. Graag vernemen we ook de reden van de retourzending. 
   
 2. Verpak de onbeschadigde producten goed en zorgvuldig (in originele verpakking indien mogelijk), om beschadigingen onderweg te voorkomen. Na aanmelden van je retour bij ons heb je 14 dagen de tijd om de retourzending terug te sturen. Bewaar ook altijd het verzendbewijs van je retourzending, op die manier kun je de retour binnen deze 14 dagen aantonen in het geval van vertraging.

  Stuur je retourzending naar:

  Sweet Petite Jolie
  T.a.v. retouren
  Kromme Steenweg 35
  5707 CB  Helmond

   
 3. Na ontvangst door ons in goede orde, ontvang je het aankoopbedrag van het desbetreffende product (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen terug. Mocht je ervoor kiezen je gehele bestelling terug te sturen, ontvang je het totaal van de factuur inclusief verzendkosten retour. Kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. 

 

Vragen?
Heb je vragen over ons retourbeleid? Stuur ons een e-mail via info@sweetpetitejolie.nl of neem telefonisch contact met ons op via +31 6 14 19 29 39.

 

© 2021 - 2024 Wholesale Sweet Petite Jolie | sitemap | rss

Per bestelling kunnen er max. 6 kleine en max. 6 grote stolpen besteld worden. Indien meer stolpen gewenst zijn, graag een aparte bestelling hiervoor plaatsen. Dit i.v.m. schade en breken tijdens het verzenden en de kosten van het inpakken en versturen van de breekbare stolpen. Indien er meer stolpen worden besteld in één bestelling, wordt de factuur automatisch aangepast naar de juiste hoeveelheid. Bedankt voor je medewerking!