Inkoopvoorwaarden

Onderstaande inkoopvoorwaarden zijn bedoeld voor verkooppunten van Sweet Petite Jolie. Deze zijn voor het laatst bijgesteld op 14 april 2023. Zorg dat je voorafgaand aan een bestelling onze inkoopvoorwaarden checkt, bij het plaatsen van je bestelling gaan wij er vanuit dat je hier kennis van hebt vernomen en hiermee akkoord gaat. 

Ben je nog geen verkooppunt? Vul dan ons contactformulier in om een account aan te maken.
 


Inhoud inkoopvoorwaarden: Assortiment - Prijzen en kosten - Levertijd - Feedback

 

Assortiment

Wij bieden een greep uit ons complete assortiment aan voor de wederverkoop door onze verkooppunten. Dit heeft deels te maken met de (productie)kosten, inkoopprijzen, het kunnen maken van marge en dat wij het ook belangrijk vinden dat onze eigen, particuliere webshop ook een uniek en wisselbaar assortiment blijft houden. 

De producten die wij aanbieden voor wholesale zijn te vinden in deze webshop. De prijzen zijn enkel zichtbaar voor ingelogde gebruikers met een inkoopaccount. Getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

 

Merkauthenticiteit 

Wij vragen van onze verkooppunten om de producten van Sweet Petite Jolie te verkopen zoals wij deze bedoeld en ontworpen hebben. Dat wil zeggen dat een verkooppunt niet het logo op de producten mag verwijderen, de producten niet mag uitbreiden met eigen kaartjes/creaties of op andere wijze wijzigingen aan mag brengen aan de door Sweet Petite Jolie verstrekte producten en productsamenstellingen. Wij vragen de verkooppunten ons merk te waarborgen met respect voor de uitvoering en uitstraling. 

Mocht een verkooppunt zich naar ons inziens niet houden aan bovenstaande voorwaarde, zijn wij genoodzaakt te stoppen met de samenwerking, en indien nodig juridische stappen te ondernemen. 

Heb je een eigen idee voor kaartjes of creaties die beter passen bij jouw winkel en/of doelgroep, neem dan gerust contact met ons op via info@sweetpetitejolie.nl. We denken graag met je mee in oplossingen en hebben ook de mogelijkheid om custom ontwerpen te realiseren voor jouw winkel in combinatie met ons assortiment. 

 

Presentatiemateriaal

Voorheen mochten verkooppunten eigen invulling geven aan het presenteren van onze producten. Inmiddels hebben wij een eigen lijn bijpassende presentatiematerialen die hiervoor gebruikt dienen te worden. Hierdoor kunnen wij het merk Sweet Petite Jolie goed en herkenbaar neerzetten, zie ook 'Merkauthenticiteit' hierboven. Deze displays zijn subtiel en niet te groot, waardoor ze makkelijk toe te passen zijn in een winkelinrichting. Regelmatig sturen wij nieuwe (seizoensgebonden) presentatieborden toe, zodat de displays per seizoen passend aangekleed kunnen worden. Bij de verkoop van onze producten stem je ermee in ons presentatiemateriaal hiervoor te gebruiken. 

De presentatiematerialen zijn in onze webshop te koop. De kosten zijn gebaseerd op onze inkoopprijs die wij doorberekenen zonder marge. Je kunt kiezen voor een startset of losse presentatiematerialen wanneer je meer presentatieruimte wenst. De startset ontvang je eenmalig als verkooppunt gratis bij je eerste order vanaf € 750 (zie hieronder).

Gratis startset: bij je eerste order bij een besteding vanaf € 750 krijg je de startset eenmalig van ons gratis. Voeg dit product toe aan je winkelwagen en gebruik code STARTSET in de checkout. Je ontvangt dan het bedrag van deze startset als korting op je order. Voorwaarden: eenmalig geldig bij een besteding vanaf € 750 bij je eerste order als nieuw verkooppunt, het product 'Startset' dient te worden toegevoegd aan de order zodat de kortingscode werkt.

 

Productfoto's

We hebben een eigen portal waar je onze productfoto's kunt downloaden. Deze foto's zijn voor onze verkooppunten beschikbaar om online toe te passen. Ben je een van onze verkooppunten? Dan ontvang je van ons een code om de foto's in hoge resolutie te kunnen downloaden. Heb je deze code nog niet ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via info@sweetpetitejolie.nl.

Op onze fotoportal zijn al onze foto's te vinden, inclusief accessoires die enkel in de particuliere webshop van Sweet Petite Jolie te koop zijn - en niet voor wholesale beschikbaar zijn. De beschikbare producten voor wholesale vind je terug in ons assortiment in de wholesale-webshop.

Let op: ben je géén verkooppunt van Sweet Petite Jolie? Dan is het niet toegestaan om onze foto's te gebruiken zonder toestemming. Indien onze foto's zonder toestemming verspreidt worden, zijn wij genoodzaakt juridische stappen te ondernemen. 

 


Prijzen en kosten

Adviesverkoopprijs

De prijzen die wij in onze eigen particuliere webshop hanteren, zijn gebaseerd op het feit dat hier nog verzamel-, inpak- en overige handelingskosten bij komen. De kopers hebben deze kosten niet wanneer de producten bij een verkooppunt in de winkel gekocht worden. 

Alle producten van Sweet Petite Jolie worden met de hand gemaakt en/of met de hand samengesteld. Om die reden kunnen wij het dan ook niet goedkoper aanbieden. Het staat een verkooppunt vrij om de verkoopprijs hoger te zetten dan de prijzen die wij hanteren als adviesverkoopprijs. Mocht je twijfelen of hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@sweetpetitejolie.nl. We denken graag met je mee.

Tip: check ook regelmatig onze particuliere webshop om je verkoopprijs te bepalen. Het kan soms zijn dat producten goedkoper of juist duurder ingekocht worden, afhankelijk van de materiaalprijs op dat moment. 

 

Betalingstermijn

Bij Sweet Petite Jolie kun je direct via iDEAL (Nederland) of Bancontact (België) betalen. Bij deze betalingsmethoden ontvang je van ons ook automatisch een factuur voor je eigen administratie.

Daarnaast kun je ook kiezen om op factuur te betalen. De betalingstermijn is 14 dagen na de factuurdatum. Let wel: onze levertijd is 2-3 weken, dus kan het voorkomen dat je na 14 dagen een betalingsherinnering krijgt ondanks dat je de levering nog niet hebt ontvangen. De levertijd hangt af van het aantal bestellingen op dat moment. Ondanks dat de bestelling nog niet geleverd is, hanteren wij wel de betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum. 

LET OP! In de maanden november en december kunnen bestellingen enkel met Ideal betaald worden. Dit i.v.m. de drukte door de feestdagen.

 

Verzendkosten

Voor onze verkooppunten hanteren wij verzendkosten van € 15,07 incl. BTW per pakket binnen Nederland. Dit doen wij omdat we graag zeker weten dat alle producten netjes arriveren bij onze verkooppunten. We laten hiermee ieder pakket verzekeren tot max. € 500,- van de inkoopwaarde en zorgen dat alles met zorg verpakt is met voldoende vulmateriaal i.v.m. breekbare spullen. Mocht een pakket zoek raken is het voor ons helaas geen kwestie van enkel order picken, maar dienen wij alle producten opnieuw met de hand te maken. 

Bij wholesale-bestellingen in Nederland en België vanaf € 500,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

Bestelling afhalen (Nederland / België)

Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons op te komen halen. Je kunt kiezen voor 'Afhalen bij winkelier' als verzendoptie, er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht. Na het plaatsen van je bestelling willen we je vragen een e-mail te sturen naar info@sweetpetitejolie.nl om een afspraak te maken voor het ophalen van je bestelling.

 Ben je een Belgisch verkooppunt, maar wil je alsnog de bestelling bij ons op komen halen? Let op: in verband met het verleggen van de BTW willen we je vragen om in de eerste stap van het bestelproces kortingscode BEAFHALEN in te vullen. Dit zorgt ervoor dat de verzendkosten komen te vervallen, maar dat wel de BTW verlegd wordt op de factuur. In de tweede stap van het bestelproces dien je wel verzenden naar België aan te vinken. Achteraf kunnen wij helaas de factuur niet meer aanpassen m.b.t. het verleggen van BTW.

 

België & Duitsland / Belgium & Germany

 Voor verzending naar België hanteren wij de volgende tarieven, deze pakketten zijn standaard verzekerd tot max. € 500,- van de inkoopwaarde:
Nous utilisons les tarifs suivants pour l'expédition vers la Belgique, ces colis sont assurés jusqu'à un maximum de 500 € de la valeur d'achat:
We use the following rates for shipment to Belgium, these packages are insured up to a maximum of € 500 of the purchase value:

 • Alle producten: € 10,89 (pakketpost > 23 kg)
  Tous les produits: € 10,89 (colis postal > 23 kg)
  All products: € 10,89 (parcel post > 23 kg)

 Voor verzending naar Duitsland hanteren wij de volgende tarieven, deze pakketten zijn standaard verzekerd tot max. € 500,- van de inkoopwaarde.
Für den Versand nach Deutschland verwenden wir folgende Tarife, diese Pakete sind bis maximal 500 € des Einkaufswertes versichert:
For shipment to Germany we use the following rates, these packages are insured up to a maximum of € 500 of the purchase value:

 • Alle producten: € 11,50 (pakketpost > 23 kg)
  Alle Produkte: € 11,50 (Paketpost > 23 kg)
  All products: € 11,50 (parcel post > 23 kg)

   

International
Voor overige landen hanteren we de tarieven van PostNL. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via info@sweetpetitejolie.nl voor de mogelijkheden.

  We ship within the Netherlands and to Belgium, Germany, France, Italy and Spain. We use PostNL shipment rates for all (and other) countries. Please contact our customer service for shipping to other countries via info@sweetpetitejolie.nl for the possibilities.

  Nous expédions aux Pays-Bas, Belgique, Allemange, France, Italie et l'Espagne. Nous utilisons les tarifs PostNL pour tous les (et autres) pays. Veuillez contacter notre service client pour une expédition vers d'autres pays via info@sweetpetitejolie.nl pour les possibilités.
 


Levertijd

Onze levertijd is afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen in onze particuliere webshop, van hoeveel verkooppunten tegelijkertijd bestellen en van de grootte van de order. Tijdens drukke periodes, zoals de Kerstperiode, duurt het verwerken van bestellingen doorgaans langer. Dit komt omdat al onze producten met de hand gemaakt en/of met de hand samengesteld worden, en we niet alles oneindig op voorraad hebben. Over het algemeen hanteren we een (ruime) indicatielevertijd van gemiddeld 2-3 weken. We brengen je altijd op de hoogte van de verwachte levertijd, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Ben je benieuwd in welke periode je het beste je bestelling kunt plaatsen of hoeveel wachtenden er voor je zijn? Neem dan gerust contact met ons op via info@sweetpetitejolie.nl.
 


Feedback

Wij horen altijd graag wat verkopers en klanten van onze producten vinden. Heb je suggesties of bepaalde kritieken of tips die je vanuit je personeel en/of klanten hoort? Laat ons ze gerust weten! Wij gebruiken deze informatie om ons assortiment uit te breiden, aan te passen, te verbeteren en te finetunen. We vinden de feedback van al onze klanten erg waardevol en waarderen het als je met ons meedenkt. Mocht je feedback voor ons hebben, stuur ons dan een e-mail via info@sweetpetitejolie.nl. Alvast bedankt!

 

© 2021 - 2024 Wholesale Sweet Petite Jolie | sitemap | rss

Per bestelling kunnen er max. 6 kleine en max. 6 grote stolpen besteld worden. Indien meer stolpen gewenst zijn, graag een aparte bestelling hiervoor plaatsen. Dit i.v.m. schade en breken tijdens het verzenden en de kosten van het inpakken en versturen van de breekbare stolpen. Indien er meer stolpen worden besteld in één bestelling, wordt de factuur automatisch aangepast naar de juiste hoeveelheid. Bedankt voor je medewerking!