Houten pop setje trouwpoppetjes met cadeauzakje (10st.)

Vorige Artikel 23 van 26 Volgende

Dit product is beschikbaar om in te kopen voor de verkooppunten van Sweet Petite Jolie. Ben je nog geen verkooppunt, maar wil je dit wel worden? Neem dan contact met ons op.

Setje houten poppetjes (10 st.) Maat L setje trouwen. 

De set bestaat uit eenman met strikje en vrouw met hartje, in de maten L (6,5 cm). Geleverd in zakje met label.

De set is assorti: de kleuren, maten en afwerkingen kunnen in aantallen verschillen per bestelling. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

*Voorkeur doorgeven
Wil je een bestelling plaatsen, maar heb je bijvoorbeeld nog veel poppetjes in een bepaalde kleur of afwerking in je voorraad? Je kunt een eventuele voorkeur bij je bestelling aangeven. Hier houden we dan zoveel mogelijk rekening mee!

Adviesverkoopprijs:  € 9,95 - € 12,95  per stuk, incl. BTW.

Onze producten zijn handgemaakt en ondanks dat wij veel aandacht besteden aan de fotografie, kan het product in werkelijkheid iets afwijken van de foto. De producten zijn van hout, een natuurlijke nerf en/of imperfectie kan voorkomen.

© 2021 - 2023 Wholesale Sweet Petite Jolie | sitemap | rss

Per bestelling kunnen er max. 6 kleine en max. 6 grote stolpen besteld worden. Indien meer stolpen gewenst zijn, graag een aparte bestelling hiervoor plaatsen. Dit i.v.m. schade en breken tijdens het verzenden en de kosten van het inpakken en versturen van de breekbare stolpen. Indien er meer stolpen worden besteld in één bestelling, wordt de factuur automatisch aangepast naar de juiste hoeveelheid. Bedankt voor je medewerking!