BASIC Assorti man maat M (10st.)

Artikel 8 van 29

Dit product is beschikbaar om in te kopen voor de verkooppunten van Sweet Petite Jolie. Ben je nog geen verkooppunt, maar wil je dit wel worden? Neem dan contact met ons op.

Assorti-set houten poppetjes (10 st.) man/jongen, uit de BASIC lijn. 

De set bestaat uit verschillende kleuren poppetjes (turquoise, blauw, antraciet, oker, zwart), in de maat M (5,5 cm).

In verschillende afwerkingen:

  • Blanco
  • Knoopjes
  • Strikje

De set is assorti: de kleuren, maten en afwerkingen kunnen in aantallen verschillen per bestelling. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

*Voorkeur doorgeven
Wil je een bestelling plaatsen, maar heb je bijvoorbeeld nog veel poppetjes in een bepaalde kleur of afwerking in je voorraad? Je kunt een eventuele voorkeur bij je bestelling aangeven. Hier houden we dan zoveel mogelijk rekening mee!

Adviesverkoopprijs: € 2,95 (maten XS en S) en € 3,95 (maten M en L) per stuk, incl. BTW.

Onze producten zijn handgemaakt en ondanks dat wij veel aandacht besteden aan de fotografie, kan het product in werkelijkheid iets afwijken van de foto. De producten zijn van hout, een natuurlijke nerf en/of imperfectie kan voorkomen.

© 2021 - 2024 Wholesale Sweet Petite Jolie | sitemap | rss

Per bestelling kunnen er max. 6 kleine en max. 6 grote stolpen besteld worden. Indien meer stolpen gewenst zijn, graag een aparte bestelling hiervoor plaatsen. Dit i.v.m. schade en breken tijdens het verzenden en de kosten van het inpakken en versturen van de breekbare stolpen. Indien er meer stolpen worden besteld in één bestelling, wordt de factuur automatisch aangepast naar de juiste hoeveelheid. Bedankt voor je medewerking!